Google+

A rabbit is not just for Easter

Leave a comment

April 18, 2014 by easy 'n cosy

Ναι, ήρθε newsletter από sex shop στο mail μου με αυτόν τον τίτλο. Ακόμη γελάω. Το Πάσχα στο UK στα καλύτερά του.

Canny Man’s pub. Στη νέα μας γειτονιά. Παμπ του 1871. Όχι πολύ παλιά για τα εδώ δεδομένα. Αρκετά εκκεντρική όμως. Η φωτογραφία από την είσοδο.

the-canny-man-sΈνα από τα μέρη που ο Θεοδωράκης θα έτρωγε πόρτα.

Και μιας και αναφέρθηκε, στην Ελλάδα έχουν πολύ πλάκα οι εκλογές. Ειδικά όταν είσαι παρατηρητής από μακριά. Το house of cards κοντά στις δικές μας εκλογές είναι για γατάκια.

Εδώ ο Underwood θα έτρωγε τη σκόνη του Μώραλη για πλάκα και θα έψαχνε από που του ήρθε. Μέχρι και η Μπέσυ Αργυράκη θα είχε ελπίδες. Και η πλάκα είναι στην κουβέντα για το ποιος έβαλε ποιον που και γιατί, αλλά κυρίως τι κρύβεται από πίσω. Αυτό το τι κρύβεται από πίσω που ηλιθίως οι φιλόλογοι μας έβαζαν να ψάχνουμε στα ποιήματα παιδάκια, μας ακολουθεί παντού.

Στα των δικών μας εκλογών των σκωτσέζικων, τα πράγματα είναι πιο απλά. Ένα aye ή ένα nae θα πούμε τον σεπτέμβρη και θα μείνουμε ή θα φύγουμε απ’το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης αλήθεια, και με όλο το σεβασμό στα αισθήματα των ελλήνων οπαδών, πότε θα καταργηθεί αυτή η αηδία που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο; Κι αν θέλουν ας φτιάξουν οι ομάδες ιδιωτικό πρωτάθλημα που θα λέγεται Coats’ League (πιο ρεαλιστικό από το “Σούπερ” Ληγκ), αλλά δεν θα απασχολούν ασθενοφόρο, γιατρό του δημοσίου ή αστυνομικό, δεν θα χρησιμοποιούν χωρίς αντίτιμο γήπεδο που ανήκει σε δήμο ή κράτος και δεν θα παίρνουν ευρώ επιχορήγηση από χρήματα φορολογούμενου.

Α, και στο πνεύμα της ημέρας, περιμένω να δω κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας με δώρο βιβλίο του Μάρκες, cd του Γαϊτάνου και βιογραφία του Χριστόδουλου, μαζί με κουπόνι για φτηνότερο κατσίκι.

Αυτά τα μασάλια για τώρα, και μιας και καλοκαιριάζει σιγά σιγά, ετοιμαζόμαστε.

scottish summer

Leave a comment

Πες το και στους φίλους σου!

Facebook Twitter More...

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 509 other subscribers

Αρχείο

Creative Commons

Άδεια Creative Commons
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under Creative Commons .