Google+

Midnight in Athens

Leave a comment

January 15, 2012 by easy 'n cosy

 

Αθήνα. Υπόγειο στο κέντρο της πόλης. Σάββατο βράδυ. Πάρτυ.

Ιδρωμένα σώματα χορεύουν στο ρυθμό της πόλης. Όχι αυτής που ξέρετε. Αυτής που οι ίδιοι φτιάχνουν.

Αλκοόλ απ’αυτό που το άλλο πρωί θες παυσίπονα, αλλά τώρα δε σε νοιάζει.

 

 

Κάποιος δίπλα το σκάει. Η ξανθιά χίπστερ πιο κει με τα κοκκάλινα vintage γυαλιά και την φούστα α λα δερβίσης χορεύει ρυθμικά down in Mexico – The Coasters.

Η όλη μυσταγωγία σε συνδυασμό με τον καπνό, θυμίζει ασπρόμαυρη ταινία του Jim Jarmusch. Περιμένεις να βγει ο Tom Waits πίσω από την κολώνα κρατώντας ουίσκυ σε πλαστικό και να λέει No, I don’t have a drinking problem except when I can’t get a drink.

Ο ρυθμός σκληραίνει, το αλκοόλ γίνεται κολυμπήθρα του Σιλωάμ και προσφέρει κάθαρση σε κάθε wanna-be-αμαρτωλός-για-ένα-βράδυ και ο τύπος με το καρό πουκάμισο έχει ήδη βάλει τη γλώσσα του εκεί που πρέπει.

Γκριζομάλλης σαραντάρης κάνει headbanging με beatles ενώ δίπλα παρέα κοριτσιών αδειάζει το τελευταίο μπουκάλι βότκα σα να μην υπάρχει αύριο.

Τους πιο πολλούς, θα τους δεις από Δευτέρα σε καθωσπρέπει γραφεία και σε καλοπληρωμένες δουλειές. Η αναλογία του iq τους αντιστοιχεί με αυτήν του αλκοόλ στο αίμα. 

Το πάρτυ συνεχίζεται. Οι παρέες αραιώνουν, το hangover είναι λίγες ώρες μακριά, και η αγκαλιά που θα ξυπνήσεις Κυριακή πρωί, το λιγότερο, άγνωστη. 

Καλή μας χρονιά!

 

Leave a comment

Πες το και στους φίλους σου!

Facebook Twitter More...

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 509 other subscribers

Αρχείο

Creative Commons

Άδεια Creative Commons
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under Creative Commons .